Rezervări Curse Aeroport – Decolări

ACVILATRANS.RO

Ford Transit Custom 005

Transferul Constanța – Otopeni, în condiții optime de vreme și trafic, durează aproximativ 3 ore, în care este inclusă o pauză într-o benzinărie de pe autostrada A2.

Este recomandat să fiți în aeroport cu 3 ore înainte de check-in.

Decolări

  Furnizorul tău de servicii de transfer privat și VIP către aeroport sau orice altă destinație.

  Ne puteți trimite rezervări pentru serviciile enumerate mai sus folosind datele de contact de mai jos sau formularul de contact.

  Un consultant va prelua solicitarea dumneavoastră și vă va ajuta să găsiți împreună cu noi soluția optimă pentru cererea dumneavoastră.

  rezervari@acvilatrans.ro

  interior Ford Transit Custom

  De ce să lucrați cu noi?

  ACVILA TRANS ofera transport acreditat de Autoritatea Rutiera Romana (ARR), servicii si mijloace de transport certificate, gandite sa va ofere un grad ridicat de confort si securitate.
  Echipa noastră asigura preluarea clientului de la adresa mentionata in rezervare si in conformitate cu precizarile din sms-ul de confirmare pe care acesta il primeste dupa efectuarea platii.

  Asigurati-va ca numarul de telefon introdus in rezervare este activ pentru informari legate de transport, de restul ne ocupam noi.

  Compania oferă un timp scurt de deplasare intr-un mediu prietenos si servicii personalizate in functie de optiunea clientului pentru modalitatea de deplasare solicitata: Privat, VIP.
  Compania pune la dispozitia dvs un program de rezervare simplu in care este necesar sa introduce doar informatiile utile pentru buna desfasurare a transferului.

  Analiză specifică pentru curse private

  operate atat intern pe teritorul ROMANIEI cat si international pe teritoriul EUROPEI (inclusiv Turcia), in ideea optimizarii cat mai exacte a deplasarii. Itinerariile sunt atent alese avand in vederea buna optimizare a resurselor financiare bazata pe experienta noastra si adaptata la necesitatile dumneavoastră.

  Preț onest și echitabil

  calculat in functie de distanta parcursa, taxe si alte costuri suplimentare aferente deplasarii.

  Rezervări online

  utilizarea de catre dumneavoastră a programului nostru de rezervari care este unul simplu, intuitiv cat si o modalitate de plata rapida  in contul firmei noastre cu confirmare pe email la rezervari@acvilatrans.ro.

  Rezervare la telefon sau prin email

  Ne puteți contacta la telefon +40 749 063 333 sau prin email rezervari@acvilatrans.ro si impreuna realizam rezervarea calatoriei dumneavoastră.

  Autoturisme igienizate și sterilizate cu ozon

  Avem grija sa va oferim autoturisme igienizate si sterilizate cu ozon conform noilor recomandari internationale de sanatate.

  Atenție la detalii

  Am ales atent pentru dumneavoastră: spatiu generos la interior cat si siguranta, deoarece pentru noi calatorii sunt importanti.

  Întrebări puse frecvent:

  Cât durează transferul Constanța - Otopeni?

  Transferul Constanța - Otopeni, în condiții optime de vreme și trafic durează aproximativ 3 ore, în care este inclusă o pauză într-o benzinărie de pe autostrada A2.

  Cu cât timp înainte de checkin trebuie să fiu prezent în aeroport?

  Cu 3 ore înainte.

  Ce tip de observații este recomandat să completez în sectiune mesaj din formularul de rezervare?
  • Detalii legate de bagaje suplimentare care ar necesita un transport special (remorcă sau o mașina cu volum mai mare pentru bagaje).
  • Scaun de copil, dacă este cazul.

  Cum funcționează?

  Rezervare sau solicitare ofertă

  Faci rezervarea sau soliciți o ofertă prin telefon, email sau formularele de rezervări de pe website-ul www.acvilatrans.ro.

  Confirmarea rezervării sau discuție detaliată a solicitării tale cu consultantul nostru

  Un consultant din echipa noastră te contactează pentru a confirma rezervarea sau pentru a detalia cererea ta și a găsi soluția optimă pentru solicitarea ta.

  Plata și confirmarea plății

  Efectuezi plata prin transfer bancar sau cardul bancar urmând indicațiile de plată primite de la consultantul Acvila Trans, apoi trimiti dovada plății (doar pentru plata în contul bancar) pe email la rezervari@acvilatrans.ro sau pe Whatsapp la +40 749 063 333.

  Preluarea pasagerilor de la locația indicată de client

  Pasagerii sunt preluați de șoferul desemnat de noi de la locația/adresa indicată de tine.

  E

  Efectuarea transferului

  Șoferul desemnat de noi efectuează transferul pasagerilor la punctul de destinație indicat de tine.

  Debarcarea pasagerilor

  Odată ajunși la destinație pasagerii coboară din vehicului Acvila Trans, o dată cu toate bagajele personale, încât șoferul și societatea nu este răspunzătoare pentru cele uitate.

  CONTACT

  NAFI LUX TRANS SRL

  CUI: RO42957837
  Reg. Com: J13/2145/2020

  Banca Transilvania
  Cod IBAN: RO54BTRLRONCRT0563522901

  Sediul social: str. Dobrogei, nr. 84bis, etaj 1, apt. 4, Constanta, județul Constanța

  office@acvilatrans.ro

  rezervari@acvilatrans.ro

  Contactează-ne

  Ne puteți contacta folosind datele de contact sau prin formularul de contact.

  9 + 13 =