TERMENI ȘI CONDIȚII

ACVILA TRANS

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Utilizarea site-ului www.acvilatrans.ro de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

Acvila Trans se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul siteului www.acvilatrans.ro, prin utilizarea formularului de rezervare sau a formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Acvila Trans in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Scopul colectarii datelor
Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a definitiva rezervarile şi achizitiile pe care le-ati efectuat prin intermediul website-ului nostru, precum si pentru a raspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dumneavoastra.
 • Pentru a va furniza un serviciu personalizat
 • Numarul de telefon si adresa de e-mail sunt obligatorii in definitivarea unei rezervari, pentru a putea confirma rezervarea si a putea fi contactat in cazul unei eventuale modificari a orelor de plecare.
 • Alte scopuri administrative si analize interne.

Transferul datelor cu caracter personal catre terti
Acvila Trans intelege importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre clientii sai, de aceea nu vindem si nici nu distribuim informatii personale catre terte parti – inclusiv institutii financiare, banci ori companii aeriene.
Acvila Trans totusi poate transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • cu acordul dumneavoastra;
 • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
 • in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Acvila Trans doar in masura in care este necesara asistenta lor;
 • in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de Acvila Trans, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • in cazul in care Acvila Trans fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului operator;
 • in cazul in care Acvila Trans devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail. Va multumim ca folositi serviciile Acvila Trans.

Întrebări puse frecvent:

Cât durează transferul Constanța - Otopeni?

Transferul Constanța - Otopeni, în condiții optime de vreme și trafic durează aproximativ 3 ore, în care este inclusă o pauză într-o benzinărie de pe autostrada A2.

Cu cât timp înainte de checkin trebuie să fiu prezent în aeroport?

Cu 3 ore înainte.

Ce tip de observații este recomandat să completez în sectiune mesaj din formularul de rezervare?
 • Detalii legate de bagaje suplimentare care ar necesita un transport special (remorcă sau o mașina cu volum mai mare pentru bagaje).
 • Scaun de copil, dacă este cazul.

Cum funcționează?

Rezervare sau solicitare ofertă

Faci rezervarea sau soliciți o ofertă prin telefon, email sau formularele de rezervări de pe website-ul www.acvilatrans.ro.

Confirmarea rezervării sau discuție detaliată a solicitării tale cu consultantul nostru

Un consultant din echipa noastră te contactează pentru a confirma rezervarea sau pentru a detalia cererea ta și a găsi soluția optimă pentru solicitarea ta.

Plata și confirmarea plății

Efectuezi plata prin transfer bancar sau cardul bancar urmând indicațiile de plată primite de la consultantul Acvila Trans, apoi trimiti dovada plății (doar pentru plata în contul bancar) pe email la rezervari@acvilatrans.ro sau pe Whatsapp la +40 749 063 333.

Preluarea pasagerilor de la locația indicată de client

Pasagerii sunt preluați de șoferul desemnat de noi de la locația/adresa indicată de tine.

E

Efectuarea transferului

Șoferul desemnat de noi efectuează transferul pasagerilor la punctul de destinație indicat de tine.

Debarcarea pasagerilor

Odată ajunși la destinație pasagerii coboară din vehicului Acvila Trans. 

CONTACT

NAFI LUX TRANS SRL

CUI: RO42957837
Reg. Com: J13/2145/2020

Banca Transilvania
Cod IBAN: RO54BTRLRONCRT0563522901

Sediul social: str. Dobrogei, nr. 84bis, etaj 1, apt. 4, Constanta, județul Constanța

office@acvilatrans.ro

rezervari@acvilatrans.ro

Contactează-ne

Ne puteți contacta folosind datele de contact sau prin formularul de contact.

8 + 13 =